ЗА ВИЛАТА

Село Бероново се намира в планински район, на 35 км. северозападно от Карнобат, на 12 км на север от Сунгурларе и на 30 км. на югоизток от Котел. Разположен е в долината на р. Луда Камчия от дясната страна на реката.

Къща за гости "Рая" е построена в края на 2012 г. Разположена в самото село не далеч от центъра и е собственост на "Плам-Мар" ЕООД гр. Карнобат.

Къщата предлага настаняване в 4 добре обзаведени стаи, като 3 от тях са спални с по едно допълнително легло към тях и 1 стая с три единични легла. Всички стаи са в различни цветове и гостите могат да избират според своя вкус и настроение. Всички стаи са обзаведени с нови мебели, със самостоятелен санитарен възел, цифрова телевизия, интернет с локално парно отопление и отделно климатик във всяка стая за горещите летни дни, пожароизвестяване и видео наблюдение, което осигурява спокойствие за гостите и техните автомобили. Къщата е с общ капацитет за 11 души. На първия етаж е разположена трапезарията с камина и кухня към нея, която дава възможност за самостоятелно приготвяне на храна. Кухнята е оборудвана с електрическа готварска печка, микровълнова фурна, хладилник, фризер, миялна машина, кафе машина, прибори и съдове. Къщата е с просторна тераса, голям затворен двор, с цветна градина и място за паркиране на автомобили. В двора е изградено барбекю и пещ, с място за отдих. На разположение на гостите на Къща "Рая" е сауна, външен басейн и джакузи. Осигурено е отопление на съоръженията, което дава възможност за ползване и в ранна пролет и късна есен. Къща за гости "Рая" предлага на своите гости спокойна почивка и уют.